KARŞIYAKA SPOR KLUBÜ HABERLERİ HK BASIN AÇIKLAMASI

BASIN BÜLTENİ (01.06.2012)

• SOCAR TÜRKİYE BAŞKANI (CEO) VE PETKİM YÖNETİM KURULU ÜYESİ KENAN YAVUZ:
“ALİAĞA PETKİM DIŞINDA, HERHANGİ BİR KULÜBE SPONSOR OLMA DÜŞÜNCEMİZ OLMADI”

SOCAR Türkiye Başkanı (CEO) ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz, bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan, “SOCAR ve Petkim’in Karşıyaka Spor Kulübü’nün Futbol Takımına talip olduğu” yönündeki haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Aliağaspor Kulübü’nün Basketbol takımı olan ve halen Beko Basketbol 1. Ligi’nde yer alan Aliağa Petkim’e 2008-2009 sezonundan itibaren ana sponsor olduklarını hatırlatan Kenan Yavuz, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bu desteğimizin karşılık bulduğunu ve üretimimizi sürdürdüğümüz Aliağa’da gençlerimizin basketbola olan sevgisinin arttığını, kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak spora yöneldiklerini mutlulukla gözlemliyoruz. Ancak Aliağa Petkim dışında, herhangi bir kulübün takımına sponsor olmayı bugüne kadar hiç düşünmedik ve herhangi bir angajmana da girmedik. Bu düşüncemiz Karşıyaka Spor Kulübü için de geçerlidir. Kamuoyumuzun bu düşüncemizi tüm açıklığı ile bilmesini, yanlış yorumlamalara ve anlaşılmalara meydan verecek açıklama ve imalardan uzak durulmasını rica ediyoruz”